What's new with us
Latest information - 01

Latest information - 01

Latest information - 02

Latest information - 02

Social networks

Latest information - 01

SALVATOR HOTEL.
KARLOVY VARY, LP 1712

Hotel Salvator byl otevřen v listopadu 2007 po citlivé rekonstrukci historické budovy. U nás najdete opravdu autentické příběhy. Hotel např. navštívil v roce 1712 při svém pobytu v Karlových Varech ruský car Petr Veliký. Tuto událost připomíná pamětní deska u vchodu do hotelu a zachycuje obraz, umístěný v hotelovém clubu.

Hosté, kteří si chtějí dopřát lázeňský pobyt v Karlových Varech se skutečným individuálním přístupem, včetně doporučení aktivit pro volný čas, najdou své ideální ubytování ve stylovém elegantním lázeňském hotelu Salvator, ve kterém si zakládáme nejen na originalitě budovy , ale i celkového vybavení. Spa Hotel Salvator je vybaven originálními starožitnými sbírkami, pokoje jsou zařízeny v romantickém biedermeierovském stylu. U nás je vše pravé!


Jako jeden z mála lázeňských hotelů v Karlových Varech nabízí Spa Hotel Salvator koupele v termální minerální vodě, která byla do hotelu přivedena přímo z Vřídla. V hotelu Salvator poskytujeme komplexní lázeňskou léčbu, včetně celé řady balneoterapeutických a rehabilitačních procedur pod dohledem kvalifikovaného lékaře a odborného zdravotnického personálu. Naši hosté mohou relaxovat ve wellness, které nabízí saunu, vířivku, různé druhy masáží a kosmetické služby. Vyberte si jeden z našich pečlivě sestavených pobytových balíčků !


Prvotřidní restaurace lázeňského hotelu Salvator vám umožní vychutnat široké spektrum kulinářských pochoutek od tradičních českých specialit až po mezinárodní kuchyni . Zakládáme si na kvalitě, která souzní s úrovní hotelu.


Hotel má výtah, bezbariérový přístup a speciální pokoj pro tělesně postižené.